Not Lagu Sabilulungan

Friday, February 2, 2018 : 2/02/2018

0 komentar

Not-Lagu-Sabilulungan

Lagu sabilulungan ngagambarkeun kaayaan orang Sunda anu saling ngabantu satu sama lain. Sabilulungan yang berarti Gotong Royong. Ku megang teguh prinsip Sabilulungan sagala pigawean anu berat ge bisa kalakonan. 



Sabilulungan


Laras : Pelog
Sanggian : Mang Koko

55545'1'54345


SABILULUNGAN DASAR GOTONG ROYONG


55432 321[5]1[2]


SABILULUNGAN SIFAT SIIH ROJONG


2221[51545]12


SABILULUNGAN GENTENG ULAH POTONG


33323 212345


SABILULUNGAN PERSATUAN TEMBONG


215 215


TOHAGA ROHAKA


[345]1212 44321


TEGUH TENGKUH PERBAWA SABILULUNGAN


132 132


SATIA SAJIWA


5543 33212345


SEGUT SINGKIL NGABASMI PASALINGSINGAN
NOTE []=TINGGI ''=RENDAH




Share this Article
< Previous Article

0 komentar :

Copyright © 2019 Pemulakuy.com - All Rights Reserved