Not Lagu Pupuh Maskumambang

Saturday, September 15, 2018 : 9/15/2018

0 komentar

Not-Lagu-Pupuh-Maskumambang






Maskumambang


Laras : Madenda

Surupan : 4 =Tugu

Guguritan : Mang Koko



5 4 3 4 5 4 3 4 4 3 2 2 

DUH MANUSA MANA TEUNG TEUING EUN TEUING



2  3 4 5 4 3 4


NYANG SARA POHARA



5 5 5 5 5 4 3-5 '1'-'2'


NAHA NAON DOSA KURING


'2' '1' 5 5 5-4 3-2 -3-4 5


ANU MATAK DIKURUNGAN



NOTE []= TINGGI

            ''= RENDAH
     
            - = LEGATO






Source dari Buku Karawitan SMP

Hatur Nuhun

Share this Article
< Previous Article
Next Article >

0 komentar :

Copyright © 2019 Pemulakuy.com - All Rights Reserved