Not Lagu Pupuh Maskumambang - Pemulakuy

Halaman

    Social Items

Not-Lagu-Pupuh-Maskumambang






Maskumambang


Laras : Madenda

Surupan : 4 =Tugu

Guguritan : Mang Koko



5 4 3 4 5 4 3 4 4 3 2 2 

DUH MANUSA MANA TEUNG TEUING EUN TEUING



2  3 4 5 4 3 4


NYANG SARA POHARA



5 5 5 5 5 4 3-5 '1'-'2'


NAHA NAON DOSA KURING


'2' '1' 5 5 5-4 3-2 -3-4 5


ANU MATAK DIKURUNGAN



NOTE []= TINGGI

            ''= RENDAH
     
            - = LEGATO






Source dari Buku Karawitan SMP

Hatur Nuhun

Not Lagu Pupuh Maskumambang

Not-Lagu-Pupuh-Maskumambang






Maskumambang


Laras : Madenda

Surupan : 4 =Tugu

Guguritan : Mang Koko



5 4 3 4 5 4 3 4 4 3 2 2 

DUH MANUSA MANA TEUNG TEUING EUN TEUING



2  3 4 5 4 3 4


NYANG SARA POHARA



5 5 5 5 5 4 3-5 '1'-'2'


NAHA NAON DOSA KURING


'2' '1' 5 5 5-4 3-2 -3-4 5


ANU MATAK DIKURUNGAN



NOTE []= TINGGI

            ''= RENDAH
     
            - = LEGATO






Source dari Buku Karawitan SMP

Hatur Nuhun

No comments: